Nymålat i restaurangen

God eftermiddag, god eftermiddag på er alla mina trevliga läsare och välkomna till bloggen idag igen! Hur har dagen varit? Hur har veckan varit? Ni kan alltid skriva till mig och berätta om både glädje och bekymmer! Nu till agendan! Jag har fått hjälp av en kunnig målare i Halmstad. Ni vet ju om att jag startat en restaurang. Lokalerna behövde målas om innan jag kunde öppna för gäster och då tog jag hjälp av ett företag som heter Turkos Måleri. 

Nu har Turkos Måleri målat om, och det känns så roligt att nu få starta min restaurangverksamhet i lokaler som är snygga, fräscha och välkomnande. Här kommer jag att trivas, mina anställda likaså och alla gäster som förhoppningsvis ska hitta hit kommer nog att tycka att det är en riktigt trevlig restaurang. Tänk vad färg kan göra skillnad! Många kanske inte tycker att det här med att måla om verkar så svårt. Det är det! En hel vetenskap med tanke på alla olika färger som finns. Jag ville att dessa målare i Halmstad skulle måla med en miljövänlig färg, vilket de också gjorde. Bara detta att hålla ordning och reda på alla nya färger som kommer ut på marknaden är svårt för den som är amatör men enklare för dem som är professionella. Behöver ni kanske en målare i Halmstad så vill jag ge er en personlig rekommendation till att anlita Turkos Måleri. De kan hjälpa både privatpersoner och företagare. Jag känner mig väldigt nöjd och belåten med det här företaget och det tror jag inget annat utan att ni också kommer att göra. Det var allt från mig åtminstone för den här gången i det här inlägget, på återseende!